Versiunea Romana English version

Clientii nostri

Prin efortul depus de intreaga noastra echipa am legat parteneriate solide cu clientii nostri bazate pe relatii durabile de prietenie si incredere.

Profesionalismul de care dam dovada, ne-a ajutat sa cunostem o crestere continua a volumului de lucrari, a complexitatii acestora, ceea ce a stabilit parcursul economic ascendent, imbogatind astfel portofoliul firmei cu noi clienti si proiecte diversificate.

Lista clienti

Fiecare client reprezinta pentru noi o provocare !

Ne straduim sa fim un partener strategic pentru clientii nostri implicandu-ne cu pasiune si entuziasm demonstrand dedicare, flexibilitate si promptitudine.

Furnizam nu doar echipamente si solutii ci mai ales calitate, toate acestea printr-o continua deschidere fata de nevoile clientului.

Oameni si tehnologii

Privind spre viitor, crestem prin eforturi constante, ne provocam in permanenta inovatia folosind tehnologii performante si personal inalt calificat

Fundatia structurii organizatorice Due Pi Service Ro o constituie oamenii, iar noi investim in echipa noastra, implicandu-ne permanent in dezvoltarea competentelor profesionale si consolidarea experientei, furnizand toate resursele necesare si oferind programele de formare necesare progresului fiecarei persoane in parte.